Zgrada Sandić 1 2020

Zgrada se nalazi preko puta autobuske stanice, na nekadašnjem Sandića imanju, nedaleko od reke Ub. Smeštena je u prijatnom i mirnom okruženju, dovoljno povučena od glavne saobraćajnice kako bi se obezbedili mir i sigurnost. U neposrednoj blizini, nalaze se i market, komleks Školarac, obdanište itd. Koncipiran je kao isključivo stambeni prostor, kako se poslovnim sadžajem ne bi dodatno opterećivala unutrašnjost bloka koji se formira. 

Obdanište i školski kompleks su u neposrednoj blizini, pružajući pogodnost za porodice sa decom.

Prodavnica je u blizini, što olakšava svakodnevnu nabavku i pristup osnovnim potrebama.

Isključivo stambeni prostor kako se poslovnim sadržajem ne bi opterećivali naši stranari.

Kvalitet gradnje i konkurentna cena zadovoljiće sve vaše zahteve. Poučeni poplavama iz 2014. godine, objekat je u odnosu na teren izdignut 75 cm. Posebna pažnja posvećena je projektovanju stanova, kao i optimizaciji površine i strukture i funkcionalnosti istih. Stanovi su racionalno projektovani kako bi svojim sadržajem u potpunosti odgovorili svim vašim potrebama.

Ukupna bruto površina objekta
0
Stambena jedinica
0
Parking mesto
0

Energetska efikasnost

Jedna od najočiglednijih prednosti je odsustvo vidljivih grejnih tela u stanovima. Ispod prozora je često praktično smestiti komodu ili ormarić, ali to nije moguće jer se ispod većine prozora nalazi – radijator. Podno grejanje je dobro za sve osobe koje imaju probleme sa alergijama. Podno grejanje greje upravo od nogu, pa se temperatura po zapremini prostrorije idealno prostire. Pored poboljšanja komoditeta, to utiče i na smanjenje potrošnje, jer je termostat kod podnog grejanja obično postavljen na nižu temperaturu.

Troslojni prozori

Prozori sa troslojnim paketom stakala, kako i samo ime kaže, sastoje se od tri stakla. Između staklenih ploča može da se nalazi vazduh, vakum ili plemeniti gas, koji imaju zadatak da povećaju izolacionu sposobnost prozora.

Imaju odličnu toplotnu izolaciju. Preporučuju se za klimatska područja sa ekstremnim vremenskim uslovima.

Trostruki prozori su otporniji na kondenzaciju od dvostrukih prozora.

Bolje sprečavaju ulazak štetnog sunčevog UV zračenja.