© Copyright Mago Property 2019

STANOVI UB

Dobra vest za stanovnike i buduće stanovnike opstine Ub – Mago Property je počeo izgradnju svoje prve stambene zgrade u Ubu. Ovaj stambeni kompleks smešten je u prijatnom i mirnom okruženju, dovoljno povučen od glavne saobraćajnice kako bi se obezbedili mir i sigurnost. U neposrednoj blizini, nalaze se i market, kompleks Školarac, obdanište itd. Koncipiran je kao isključivo stambeni, kako se poslovnim sadržajem ne bi dodatno opterećivala unutrašnjost bloka koji se formira.

Struktura kompleksa i stanova

NAJKVALITETNIJI KOMPLEKS STANOVA U UBU GRADJEN PO ŠVAJCARSKIM STANDARDIMA ČIJA UKUPNA POVRŠINA IZNOSI 3700M2. OBJEKAT IMA PRIZEMLJE, 4 SPRATA I POTKROVLJE. STRUKTURA STANOVA JE RAZNOLIKA I KREĆE SE OD JEDNOIPOSOBNIH DO TROSOBNIH. ZA SVAKI STAN JE PROJEKTNOM DOKUMENTACIJOM PREDVIĐENO JEDNO PARKING MESTO ČIME SE DODATNO DOPRINOSI UDOBNOSTI I EFIKASNOSTI SVAKODNEVNOG ŽIVOTA.

Stanovi Ub

Stambene jedinice u okviru Mago Property objekta projektovane su prema raznovrsnim potrebama budućih stanara: od stilski osmišljenih jednosobnih i jednoiposobnih stanova, koji će biti optimalan izbor za investitore, pojedince i mlade parove, do toplih dvosobnih i trosobnih jedinica, idealnih za porodice sa decom kojima je potreban veći prostor.

 

Svaki od stanova je kvalitetan, moderno dizajniran i, što je najvažnije, svaki njegov deo je funkcionalan. Na vama je da ga opremite shodno svojim i potrebama i ukusu svoje porodice sa kojom u ćete u njemu podeliti mnoštvo magičnih momenata.

Za svaki stan obezbedjeno je parking mesto

sports-car-146185_1280

Zaboravite na gužve, traženje parkinga  parkiranje ili na parkiranje daleko od kuće. Za svaku stambenu jedinicu u okviru Mago Property stambenog kompleksa obezbedjeno je parking mesto.

Direktna prodaja (bez agencijske provizije)

real-estate-3337032_1920

Kupite stan direktno od investitora bez skrivenih troškova i provizije. Kupovinom direktno od nas, pored uštede na provizijama koje se kreću čak i do 5% u nekim slučajevima, imate mogućnost da zaista dobijete tačne i pravovremene informacije o objektu  kao i potvrde kvaliteta za sve navedene karakteristike.

Objekat je koncipiran  isključivo kao stambeni objekat

auto-speaker-1042642_1280

Objekat je smešten unutar bloka, u mirnom i povečenom okruženju tako da ćete uvek imati mir. Kako je zgrada koncipirana isključivo kao stambena jedinica bez lokala i drugih komercijalnih objekata, ne postoji mogućnost da prodavnice, restorani, kafići ili jednostavno gužve, remete vaš mir.

CENE I USLOVI KUPOVINE STANOVA

Za informacije o dostupnim stanovima, cenama, uslovima prodaje, kreditiranju i stepenu izgradjenosti, povraćaju PDV-a, pozovite nas odmah i zakažite razgledanje stana.

PRODAJA STANOVA U UBU NA NAJBOLJOJ LOKACIJI

Mago Property se nalazi na nekadašnjem Šandića imanju, tačno preko puta autobuske stanice. U mirnom okruženju, a opet blizu svih gradskih dešavanja tako da odgovara potrebama pojedinaca različitih generacija, ali i višečlanim porodicama.

Stanovi se mogu kupiti vec u izgradnji. Sve informacije u vezi sa projektom, kupovinom stanova kao i mogućnostima kreditiranja, možete dobiti putem kontakt forme ili telefonom na: 065/216-217-5. Kontakt osoba: Dragoljub Trifković