© Copyright Mago Property 2019

O objektu

Objekat je spratnosti: prizemlje, 4 sprata i potkrovlje, nalazi se preko puta autobuske stanice, na nekadašnjem Sandića imanju, nedaleko od reke Ub. Smešten je u prijatnom i mirnom okruženju, dovoljno povučen od glavne saobraćajnice kako bi se obezbedili mir i sigurnost. U neposrednoj blizini, nalaze se i market, kompleks Školarac, obdanište itd. Koncipiran je kao isključivo stambeni, kako se poslovnim sadršajem ne bi dodatno opterećivala unutrašnjost bloka koji se formira. Kvalitet gradnje i konkurentna cena zadovoljiće sve vaše zahteve. Poučeni poplavama iz 2014. godine, objekat je u odnosu na teren izdignut 75cm. Posebna pažnja posvećena je projektovanju stanova, kao i optimizaciji površine, strukture i funkcionalnosti istih. Stanovi su racionalno projektovani kako bi svojim sadržajem u potpunosti odgovorili svim vašim potrebama. Struktura stanova je raznolika i kreće se od jednoiposobnih do trosobnih. Za svaki stan je projektnom dokumentacijom predviđeno jedno parking mesto, kao i poseban pristup namenjen osobama sa invaliditetom. Objekat je opremljen sopstvenim sistemom grejanja na pelet, poseduje kotlarnicu i ostavu za ogrev. U svakom stanu su predviđene instalacije za klima uredjaje.

Ukupna bruto površina objekta je 3700m2, u ponudi su 51 stan sa 51 parking mestom. Opremljen je liftom. Projektnu dokumentaciju izradio je Projektni biro Krsmanović iz Valjeva, dok je izvođenje povereno Pure Gradnji iz Uba.

 • Obrada spoljnih zidova: Termo blok 25cm, Termoizolacija 10cm, Demit fasada
 • Zidovi između stanova: Akustik blok d=25cm, obostrano malterisan, gletovan i krečen
 • Pregradni zidovi unutar stanova: Pregradni blok 12cm, obostrano malterisan, gletovan i krečen
 • Zidovi u kuhinjama obloženi su keramikom iznad radne ploče u visini od 60cm.
 • Završna obrada podova: Italijanska keramika TILEZZA
 • U stambenim prostorijama pločice su u dekoru drveta u dimenziji 80*20cm/ Kuhinje 30*90cm/ Kupatila 60*60/ Terase 60*60
 • Spoljašnja stolarija: Višekomorna PVC stolarija, niskoemisioni paket stakala- troslojno staklo, punjeno argonom
 • Krovni prozori: Velux
 • Dimnjačke i ventilacione vertikale: Proizvođač Schiedel
 • Krovni pokrivač: Crep CREATON “RAPIDO”
 • Priključci za kablovsku televiziju, telefon, interfon i optički internet
 • Grejanje: Podno

Prednosti podnog grejanja

 • Jedna od najočiglednijih prednosti je odsustvo vidljivih grejnih tela u kući. Ispod prozora je često praktično smestiti komodu ili ormaarić, ali to nije moguće jer se ispod većine prozora nalazi – radijator. Podno grejanje je dobro za sve osobe koje imaju probleme sa alergijama. Naime, radijatori i druga grejna tela zbog svoje visoke temperature, stvaraju intenzivno kretanje i vrloženje vazduha, što pospešuje podizanje prašine u sobi. Kod podnog grejanja, koje jednako celom površinom podova isijava toplotu, ovo je neuporedivo manje izraženo. Pored toga, podno grejanje ne isušuje vazduh u prostorijama, pa nema potrebe za postavljanjem posebnih isparivača i ovlaživača vazduha. Kako se topao vazduh kreće prema gore, kod klasičnih vrsta grejanja je uvek najhladnije u zoni nogu, pa je čest slučaj da nam je u sobi vrućina, a da nam je hladno po nogama. Podno grejanje greje upravo od nogu, pa se temperatura po zapremini prostorije idealno prostire. Pored poboljšanja komoditeta, to utiče i na smanjenje potrošnje, jer je termostat kod podnog grejanja obično postavljen na nižu tempraturu.

Troslojni prozori

Prozori sa troslojnim paketom stakla, kako i samo ime kaže, sastoje se od tri stakla. Između staklenih ploča može da se nalazi vazduh, vakum ili plemeniti gas, koji imaju zadatak da povećaju izolacionu sposobnost prozora.


Imaju odličnu t
oplotnu izolaciju. Preporučuju se za klimatska područja sa ekstremnim vremenskim uslovima sa veoma niskim ili visokim temepraturama. Energetski su veoma efikasni – radi se o najefikasnijim prozorima na tržištuPrednosti troslojnih prozorskih stakala  

  • Zbog dodatnog stakla i sloja izolacije, troslojni prozori u poređenju sa dvoslojnim imaju bolju akustičnu izolaciju (idealno su rešenje za sobe koje gledaju na prometne ulice, bučne fabričke pogone, kafane, diskoteke, i slično)
  • Dodatnog staklo im omogućuje veliku strukturnu jačinu i otpornost na snažne vetrove, oluje, uragane i druge  meteorološke (ne)prilike
  • Trostruki prozori su otporniji na kondenzaciju od dvostrukih prozora.
  • Bolje sprečavaju ulazak štetnog sunčevog UV zračenja, zato što između stakala imaju dva mikroskopski tanka niskoemisiona (Low-E) sloja koji sadrži neki metalni oksid (dvostruki prozori imaju jedan sloj),  Ova dva sloja efikasno sprečavaju protok toplote i sunčevih zraka (i do 90 posto više od običnog stakla).